Для бісквітного торта ідеально підходить крем з молока і масла. Важливою умовою його приготування є тривале збивання міксером до білосніжної маси. По консистенції і смаку такий крем схожий на радянський крем, але він ніжніший і вираженого масляного смаку в ньому немає, адже готуємо з допомогою сучасних кухонних гаджетів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукрова пудра – 125 гр.
- Молоко коров’яче – 50 мл
Процес приготування:
Готувати крем на молоці і маслі для бісквітного торта легко! Спочатку підготуйте необхідні продукти для приготування крему. Вершкове масло розімніть при домашньої температурі.
Потім масло покладіть в чашу міксера. Насипте до маслу цукрову пудру. Встановіть максимальну швидкість міксера і збивайте масло з пудрою не менше 10 хвилин. Якщо у вас ручний міксер, збивати треба не менше 15 хвилин. Важливо – збивайте масло до білосніжної маси.
Цей крем повинен добре тримати форму та бути однорідної консистенції.
Потім, не вимикаючи міксер, порційно або тонким струменем наливайте до крему молоко. Можете молоко додавати по чайній ложці і збивати по 30 секунд. На цьому етапі в крем можна додати ваніль, чай, лаванду або трави, як подобається, а можна і залишити крем просто з вершковим смаком.
Приготованим кремом можете промащувати свій бісквітний торт і красиво його декорувати.
Смачною і вдалою випічки!
Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем з масла для бісквітного торта Масляний крем для торта Торти