Солодкий і насичений заварний крем вийде з використанням яєць, молока і масла. Ніжний продукт не тільки доповнить ніжним смаком ваш домашній наполеон, але і прикрасить його.


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 склянка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування заварного крему для Наполеона на молоці з яйцями і маслом? Яйця розтираємо з цукром, додаємо до них борошно, ванілін і вливаємо молоко. Ретельно збиваємо.

Ставимо збиту масу на плиту, кип’ятимо, а після варимо близько 5 хвилин на повільному вогні. Важливо продукт постійно перемішувати, щоб він вийшов максимально густим і не пригорів.

Знімаємо гарячий густий крем з вогню. Додаємо м’яке вершкове масло. Можна його попередньо розрізати для зручності.

Збиваємо до однорідної маси.

Заварний крем з яєць, молока і масла готовий. Можна використовувати для домашнього наполеона.