Крем для капкейків, приготований за цим рецептом відмінно тримає форму, навіть при перевезенні десерту на великі відстані капкейки будуть такими ж, як ніби щойно приготовані. Цукрова пудра в крем додається в невеликій кількості, так як вона знижує стабільність крему. Сир маскарпоне можна замінити на інший вершковий сир хорошої якості.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сир вершковий – 400 гр.
- Вершки 33% – 100 гр.
- Цукрова пудра – 60 гр.
Процес приготування:
Готувати крем з маскарпоне і вершків для капкейків легко! Спочатку підготуйте всі інгредієнти для приготування крему.
В глибоку посуд покладіть сир, налийте вершки і насипте цукрову пудру. Починайте збивати крем на малій швидкості міксера, поступово її збільшуючи.
Час збивання вершків залежить від їх якості. У середньому збивати потрібно 2 хвилини, але деякі вершки вимагають 5 хвилин, а є й такі, які зовсім не збиваються. Крем спочатку буде рідкуватим, але поступово буде ставати щільним, тоді міксер вимикайте відразу, інакше при тривалому збиванні крем розшарується.
Приготований крем з маскарпоне і вершків перекладіть в кондитерський мішок.4
Потім можете відсаджувати від капкейків красиві трояндочки. Такий крем можна зберігати в холодильнику і перед застосуванням потримати при домашньої температурі 30 хвилин, інакше шапочки від капкейків будуть з рваними краями.
Смачною і вдалою випічки!
Новости