Поєднання ніжних обсмажених печериць і хрустких сухариків – прекрасна основа для будь-якого салату. Даний рецепт дуже простий, можна сказати, що цей салат – закуска на швидку руку. Це відмінне доповнення до будь-якого обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Яйце – 2 шт.
  • Сухарики – 1 жменя

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з сухариками і грибами. Печериці промийте в проточній воді злегка обсушіть і наріжте скибочками або часточками. Обсмажте гриби в невеликій кількості рослинного масла на сковороді до золотистого кольору.

Яйця відваріть до повної готовності і обчищені яйця наріжте кубиками. Додайте в миску з обсмаженими грибами і перемішайте.

Зелений лук промийте і наріжте на невеликі шматочки, додайте його в миску салатом. Слідом ковбасу наріжте кубиками і додайте туди ж. Перемішайте всі інгредієнти.

Салат заправте майонезом і подавайте до столу. Можете сервірувати його свіжою зеленню або листям салату – за смаком.

Новости