З великим задоволенням хочу поділитися ще одним рецептом крему, який не забере багато часу. З таким кремом впоратися навіть починаюча господиня і той, хто не дружить з десертами. Крем, приготований на основі сметани і йогурту, підійде для просочення, як бісквітного торта, так і торта з пісочним коржами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Йогурт – 200 гр.
  • Сметана 20% – 400 гр.
  • Загущувач для вершків – 2 пакета
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати крем зі сметани і йогурту для торта? Необхідну кількість сметани викладіть в глибоку ємність або в чашу блендера.

Додайте необхідну кількість цукрової пудри і згущувача для вершків. Кількість цукрової пудри відрегулюйте самостійно в залежності від смакових переваг і того, який будете використовувати йогурт натуральний або фруктовий.

Сметану збийте в чаші блендера до однорідної густої консистенції. Також можна скористатися міксером або звичайним віночком.

Вийшов крем викладіть в глибоку ємність.

Потім додайте необхідну кількість йогурту. Йогурт можна використовувати натуральний грецька або фруктовий. У мене в цей раз був фруктовий йогурт з полуничним смаком.

Скориставшись силіконової лопаткою, добре перемішайте крем до однорідного стану.

Крем помістіть в холодильник приблизно на годину для того, щоб він добре остудився і стабілізувався. Після чого можете використовувати крем за призначенням.

Приємного апетиту!

Йогуртовий крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти