З великим задоволенням хочу поділитися ще одним рецептом крему, який не забере багато часу. З таким кремом впоратися навіть починаюча господиня і той, хто не дружить з десертами. Крем, приготований на основі сметани і йогурту, підійде для просочення, як бісквітного торта, так і торта з пісочним коржами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Йогурт – 200 гр.
- Сметана 20% – 400 гр.
- Загущувач для вершків – 2 пакета
- Цукрова пудра – 100 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати крем зі сметани і йогурту для торта? Необхідну кількість сметани викладіть в глибоку ємність або в чашу блендера.
Додайте необхідну кількість цукрової пудри і згущувача для вершків. Кількість цукрової пудри відрегулюйте самостійно в залежності від смакових переваг і того, який будете використовувати йогурт натуральний або фруктовий.
Сметану збийте в чаші блендера до однорідної густої консистенції. Також можна скористатися міксером або звичайним віночком.
Вийшов крем викладіть в глибоку ємність.
Потім додайте необхідну кількість йогурту. Йогурт можна використовувати натуральний грецька або фруктовий. У мене в цей раз був фруктовий йогурт з полуничним смаком.
Скориставшись силіконової лопаткою, добре перемішайте крем до однорідного стану.
Крем помістіть в холодильник приблизно на годину для того, щоб він добре остудився і стабілізувався. Після чого можете використовувати крем за призначенням.
Приємного апетиту!
Йогуртовий крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти