Корисна і поживна ідея для домашнього столу – ніжна куряча печінка з вершками і овочами. Блюдо здивує своїм смаком і простим процесом приготування. Подавайте разом з овочами і зеленню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Вершки – 130 мл.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати курячу печінку у вершках з цибулею і морквою? Підготуємо потрібні інгредієнти. Печінка нарізаємо на шматки середнього розміру і промиваємо у воді. Чистимо цибулю і моркву.
Очищену цибулину ріжемо півкільцями. Викладаємо продукт в розігріту з рослинною олією сковороду.
Натираємо моркву і додаємо до цибулі. Тушкуємо до м’якості.
Кладемо до овочів промиту курячу печінку. Смажимо до рум’янцю 5-7 хвилин.
Додаємо в блюдо сіль і чорний мелений перець, вливаємо вершки. Розмішуємо вміст і готуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
Печінка з овочами в вершках готова. Подавайте блюдо гарячим разом з гарніром. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді