Оригінальний рецепт приготування курячої печінки – з додаванням овочів та сиру. Страва порадує яскравим смаком, поживними властивостями і простим виконанням. Подавайте до обіду або вечері!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 80 гр.
  • Сметана – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячої печінки з сиром, цибулею і морквою. Натираємо на тертці моркву і подрібнюємо цибулю. Обсмажуємо овочі до м’якого стану в сковороді, на розігрітій рослинній олії.

Промиваємо курячу печінку дрібно нарізаємо її і викладаємо до овочевої піджарки. Додаємо сіль і спеції за смаком. Готуємо ще 5 хвилин.

Далі викладаємо сметану, вмішуємо її вміст і тримаємо на вогні ще 3-5 хвилин.

Викладаємо піджарку в форму для випікання. Посипаємо зверху тертим твердим сиром і ставимо страву в духовку на 10 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.

Яскраве блюдо з печінки, овочів і запеченого сиру готово. Діліть не порції і подавайте до столу!

Куряча печінка Куряча печінка з цибулею в духовці