Корисна і поживна ідея для домашнього столу – ніжна куряча печінка з вершками і овочами. Блюдо здивує своїм смаком і простим процесом приготування. Подавайте разом з овочами і зеленню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Вершки – 130 мл.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати курячу печінку у вершках з цибулею і морквою? Підготуємо потрібні інгредієнти. Печінка нарізаємо на шматки середнього розміру і промиваємо у воді. Чистимо цибулю і моркву.

Очищену цибулину ріжемо півкільцями. Викладаємо продукт в розігріту з рослинною олією сковороду.

Натираємо моркву і додаємо до цибулі. Тушкуємо до м’якості.

Кладемо до овочів промиту курячу печінку. Смажимо до рум’янцю 5-7 хвилин.

Додаємо в блюдо сіль і чорний мелений перець, вливаємо вершки. Розмішуємо вміст і готуємо на слабкому вогні 10 хвилин.

Печінка з овочами в вершках готова. Подавайте блюдо гарячим разом з гарніром. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді