Корисно теж буває смачним. Загасити курячу печінку з овочами можна за 15-20 хвилин і у вас на столі буде смачний і корисний обід. Цю страву можна їсти окремо або разом з соусами і гарнірами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 500 гр.
  • Цибуля порей – 20 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку, тушкований з цибулею і морквою легко! Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці.

Печінку помийте, очистіть від плівок і жилок, потім наріжте невеликими шматочками.

На сковороді спочатку обсмажте цибулю до прозорості, потім додайте моркву, смажте протягом 3-5 хвилин.

Далі викладіть печінку, смажте її постійно помішуючи, щоб вона підрум’янилася з усіх боків.

Потім додайте борошно, відразу перемішайте, щоб не утворилося грудок. Посоліть і приправити страву за смаком.

Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте під закритою кришкою на повільному вогні 7-10 хвилин.

Страва готова, можна розкладати його по тарілках і подавати на стіл.

Смачного!

Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді