Соковита куряча печінка виходить з додаванням майонезу. Доповнити гаряче домашнє блюдо можна грибами. Так кулінарна ідея вийде ще більш поживною і яскравою за смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Гриби – 150 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0.33 головок
- Морква – 0.5 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку з майонезом і грибами легко! Для рецепту підійдуть і свіжі і мариновані гриби. Їх при необхідності розрізаємо на невеликі шматочки.
Курячу печінку промиваємо та нарізаємо.
Тонко розбираємо цибулю з морквою.
Всі підготовлені інгредієнти покласти в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо 5-7 хвилин.
Додаємо вміст майонез, сіль, спеції і подрібнену зелень. Розмішуємо і тушкуємо 10-15 хвилин під кришкою.
Готове блюдо з печінки і грибів розкладаємо по тарілках, доповнюємо гарніром і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка з грибами Куряча печінка з грибами на сковорідці Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді Куряча печінка на сковороді