Соковита куряча печінка виходить з додаванням майонезу. Доповнити гаряче домашнє блюдо можна грибами. Так кулінарна ідея вийде ще більш поживною і яскравою за смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Гриби – 150 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0.33 головок
  • Морква – 0.5 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку з майонезом і грибами легко! Для рецепту підійдуть і свіжі і мариновані гриби. Їх при необхідності розрізаємо на невеликі шматочки.

Курячу печінку промиваємо та нарізаємо.

Тонко розбираємо цибулю з морквою.

Всі підготовлені інгредієнти покласти в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо 5-7 хвилин.

Додаємо вміст майонез, сіль, спеції і подрібнену зелень. Розмішуємо і тушкуємо 10-15 хвилин під кришкою.

Готове блюдо з печінки і грибів розкладаємо по тарілках, доповнюємо гарніром і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка з грибами Куряча печінка з грибами на сковорідці Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді Куряча печінка на сковороді