Для домашнього обіду можна приготувати курячу печінку з солодким болгарським перцем і цибулею. Просте у приготуванні блюдо порадує яскравим ароматом і соковитим смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Вершки – 130 мл.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку з болгарським перцем і цибулею легко! Підготуємо продукти за списком. Курячу печінку заздалегідь промиваємо і позбавляє від жилок. Овочі промиваємо під холодною водою.

Нарізаємо печінку на невеликі шматки і кладемо їх в сковороду з рослинним маслом. Смажимо до рум’янцю.

Кладемо до продукту терту моркву і подрібнену цибулю. Розмішуємо і тушкуємо 3 хвилини.

Очищаємо від насіння болгарський перець, дрібно ріжемо його і кладемо в миску.

З помідора знімаємо шкірку. Сам плід розтираємо в кашку, яку відправляємо до вмісту.

Додаємо сіль і перець. Знову розмішуємо і тушкуємо ще близько 10 хвилин до готовності всіх продуктів.

В кінці процесу для аромату додаємо подрібнену зелень. Вимикаємо плиту.

Розкладаємо готову страву по порційних тарілках і подаємо до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка в вершках на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді