Оригінальне домашнє приготування курячої печінки – з додаванням печериць і сметани. Блюдо виходить ситним, ніжним і соковитим смаком. Ідеально поєднується з овочами, картоплею або крупами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча печінка – 500 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячої печінки з шампіньйонами в сметані на сковороді? Курячу печінку ріжемо на невеликі шматочки і промиваємо в холодній воді.
Ретельно миємо печериці і після тонко обробляємо їх.
Смажимо підготовлену печінку в рослинному маслі до яскравого рум’янцю.
Викладаємо до продукту гриби, дрібно нарізану моркву і півкільця цибулі. Продовжуємо обжарку до готовності всіх інгредієнтів.
Далі додаємо сіль, спеції за смаком і сметану. Розмішуємо і тушкуємо вміст на слабкому вогні ще 10 хвилин.
Поживна куряча печінка з печерицями готова. Розкладайте страву по тарілках і подавайте до столу гарячим.
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з грибами Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді