Оригінальне домашнє приготування курячої печінки – з додаванням печериць і сметани. Блюдо виходить ситним, ніжним і соковитим смаком. Ідеально поєднується з овочами, картоплею або крупами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча печінка – 500 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курячої печінки з шампіньйонами в сметані на сковороді? Курячу печінку ріжемо на невеликі шматочки і промиваємо в холодній воді.

Ретельно миємо печериці і після тонко обробляємо їх.

Смажимо підготовлену печінку в рослинному маслі до яскравого рум’янцю.

Викладаємо до продукту гриби, дрібно нарізану моркву і півкільця цибулі. Продовжуємо обжарку до готовності всіх інгредієнтів.

Далі додаємо сіль, спеції за смаком і сметану. Розмішуємо і тушкуємо вміст на слабкому вогні ще 10 хвилин.

Поживна куряча печінка з печерицями готова. Розкладайте страву по тарілках і подавайте до столу гарячим.

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з грибами Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді