В ніжному сметанному соусі можна приготувати курячу печінку з грибами та цибулею. Яскрава кулінарна ідея порадує швидким процесом приготування і соковитим смаком. Подавайте до сімейного столу разом з гарніром.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло – для смаження
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати курячу печінку в сметані з цибулею і грибами на сковорідці, подрібнюємо головку цибулі. Обсмажуємо продукт до прозорості на вершковому маслі.

Промиваємо гриби, тонко нарізаємо їх і викладаємо до цибулі. Обсмажуємо близько 3-5 хвилин.

курячу печінку Промиваємо, розділяємо її на шматки середнього розміру і викладаємо до вмісту. Смажимо 5-7 хвилин.

Посипаємо блюдо сіллю і чорним меленим перцем. Викладаємо сметану і гарненько перемішуємо. Готуємо під кришкою на слабкому вогні близько 10 хвилин.

Гаряче страву подаємо до столу, прикрасивши зеленню за смаком. Приємного апетиту!

Куряча печінка з грибами Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею і грибами Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді