Оригінальний рецепт приготування курячої печінки – з додаванням овочів та сиру. Страва порадує яскравим смаком, поживними властивостями і простим виконанням. Подавайте до обіду або вечері!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Сметана – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування курячої печінки з сиром, цибулею і морквою. Натираємо на тертці моркву і подрібнюємо цибулю. Обсмажуємо овочі до м’якого стану в сковороді, на розігрітій рослинній олії.
Промиваємо курячу печінку дрібно нарізаємо її і викладаємо до овочевої піджарки. Додаємо сіль і спеції за смаком. Готуємо ще 5 хвилин.
Далі викладаємо сметану, вмішуємо її вміст і тримаємо на вогні ще 3-5 хвилин.
Викладаємо піджарку в форму для випікання. Посипаємо зверху тертим твердим сиром і ставимо страву в духовку на 10 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.
Яскраве блюдо з печінки, овочів і запеченого сиру готово. Діліть не порції і подавайте до столу!
Куряча печінка Куряча печінка з цибулею в духовці