Просте і швидке блюдо, яке можна приготувати на обід або вечерю. Куряча печінка при правильному приготуванні виходить м’якою і смачною. Зажарка з цибулі і моркви додає страві соковитості.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Морква – 1 шт.
- Куряча печінка – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Мускатний горіх – 1 щіпка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Для того щоб приготувати куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді, печінка промийте, розріжте пленочки і наріжте на більш дрібні частини.
Цибулю і моркву очистити.
Цибулю дрібно наріжте.
Моркву натріть на тертці.
Влийте рослинне масло на добре розігріту сковороду.
Викладіть цибулю і моркву обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.
Потім додайте на сковороду печінку, посоліть і приправте за смаком, смажте протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи.
Головне не передержите печінка на вогні, інакше вона буде жорсткою.
Готову курячу печінку подавайте в гарячому вигляді з гарніром на свій смак.
Смачного!