Просте і швидке блюдо, яке можна приготувати на обід або вечерю. Куряча печінка при правильному приготуванні виходить м’якою і смачною. Зажарка з цибулі і моркви додає страві соковитості.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Морква – 1 шт.
  • Куряча печінка – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Мускатний горіх – 1 щіпка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Для того щоб приготувати куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді, печінка промийте, розріжте пленочки і наріжте на більш дрібні частини.

Цибулю і моркву очистити.

Цибулю дрібно наріжте.

Моркву натріть на тертці.

Влийте рослинне масло на добре розігріту сковороду.

Викладіть цибулю і моркву обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.

Потім додайте на сковороду печінку, посоліть і приправте за смаком, смажте протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи.

Головне не передержите печінка на вогні, інакше вона буде жорсткою.

Готову курячу печінку подавайте в гарячому вигляді з гарніром на свій смак.

Смачного!

Куряча печінка Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді Куряча печінка на сковороді