Субпродукти часто можуть похвалитися поживними і корисними властивостями. Приготуйте просте і смачне блюдо для вашого сімейного столу – курячу печінку і сердечка в сметані.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча печінка – 700 гр.
  • серце Куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 80 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку і сердечка в сметані на сковороді. Субпродукти вимочуємо в холодній воді 5 хвилин, після промиваємо їх.

Вирізаємо прожилки, а самі продукти нарізаємо на невеликі шматки.

Викладаємо печінку і сердечка в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин.

В цей час розбираємо ріпчасту цибулю півкільцями.

До рум’яним субпродуктів кладемо цибулю. Зменшуємо вогонь і продовжуємо підготовку.

Додаємо в блюдо сіль і суміш перців.

Далі викладаємо сметану. Розмішуємо вміст і тушкуємо близько 10 хвилин на слабкому вогні.

Готову печінку з сердечками викладаємо на порційні тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді