В якості корисного і поживного обіду можна подати курячу печінку з картоплею, морквою та цибулею. Яскраве блюдо різноманітить ваш стіл і порадує домашніх ніжним смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 20 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати курячу печінку з картоплею, цибулею і морквою? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди промиті і порізані шматочки курячої печінки. Обсмажуємо до рум’янцю.

Чистимо картоплю, тонко ріжемо його і смажимо окремо від печінки.

До картоплі викладаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Розмішуємо і тримаємо на помірному вогні до готовності.

З’єднуємо овочі з печінкою. Додаємо сіль, мелений перець і борошно. Перемішуємо вміст і готуємо на слабкому вогні 5-10 хвилин.

Готову страву розкладаємо по тарілках. Можна доповнити свіжою зеленню і подавати до столу. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка з картоплею Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді