Домашні курячі крильця, запечені в рукаві з картопляними часточками, виходять неймовірно апетитними! Соковите, ситне, приголомшливо смачне блюдо стане відмінним обідом для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Картопля – 1,5 кг
- Часник – 1 головка
- Майонез – 90 гр.
- Гірчиця – 90 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячих крилець з картоплею в рукаві в духовці? Курячі крильця ріжемо на половину, промиваємо і даємо їм підсохнути.
Тепер подрібнюємо часник з допомогою преса або ж кришимо ножем.
Змішуємо часник, майонез, гірчицю, сіль і чорний мелений перець.
Відправляємо курячі крильця просочитися приготовленим маринадом на 30 хв
В цей час підготуємо картопля, порізавши його часточками.
Викладаємо крильця і картоплю в рукав для запікання, картоплю солимо і зав’язуємо рукав.
Відправляємо в духову піч на 50-60 хв. до повної готовності. За 20 хв. до готовності відкриваємо рукав і даємо страви зарум’янитися.
Смачного!