Домашні курячі крильця, запечені в рукаві з картопляними часточками, виходять неймовірно апетитними! Соковите, ситне, приголомшливо смачне блюдо стане відмінним обідом для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Картопля – 1,5 кг
  • Часник – 1 головка
  • Майонез – 90 гр.
  • Гірчиця – 90 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курячих крилець з картоплею в рукаві в духовці? Курячі крильця ріжемо на половину, промиваємо і даємо їм підсохнути.

Тепер подрібнюємо часник з допомогою преса або ж кришимо ножем.

Змішуємо часник, майонез, гірчицю, сіль і чорний мелений перець.

Відправляємо курячі крильця просочитися приготовленим маринадом на 30 хв

В цей час підготуємо картопля, порізавши його часточками.

Викладаємо крильця і картоплю в рукав для запікання, картоплю солимо і зав’язуємо рукав.

Відправляємо в духову піч на 50-60 хв. до повної готовності. За 20 хв. до готовності відкриваємо рукав і даємо страви зарум’янитися.

Смачного!

Гострі курячі крильця Курка Курячі крильця з гірчицею в духовці Курячі крильця з майонезом в духовці Курячі крильця з часником в духовці