Курка з картоплею – це абсолютно домашня проста і смачна їжа, та й до того ж недорога. У її приготуванні не потрібно строго дотримуватися рецептури. Спеції додаються за смаком. Крильця можна заздалегідь замаринувати на кілька годин, а можна і відразу готувати. Запікаємо крильця з картоплею в рукаві.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Приправа для картоплі – за смаком
  • Часник сушений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати крильця в соєвому соусі з картоплею в духовці? Картоплини чистимо від шкірки, моєму холодною водою і нарізаємо на шматочки довільних розмірів і форми. Нарізану картоплю кладемо в миску.

Чистимо цибулину і морквину.

Потім їх миємо і шаткуємо на шматочки.

Потім шматочки цибулі і моркви перекладаємо до картоплі і за своїм смаком додаємо сіль і приправи для картоплі. Всі овочі зі спеціями добре перемішуємо.

Курячі крильця моєму під проточною водою, витираємо насухо кухонним рушником і розміщуємо їх в окрему миску.

Потім до крилець додаємо суміш перців, сухий часник і наливаємо соєвий соус. Крильця зі спеціями також добре перемішуємо.

В рукав для запікання кладемо підготовлену картоплю. Згори викладаємо крильця зі спеціями і кінці рукава щільно скріплюємо кліпсами.

Пакет з крильцями і картоплею перекладаємо на деко і запікаємо страву в духовці, розігрітій до 200°С протягом 35 хвилин.

Незадовго до закінчення готування рукав акуратно розрізаємо, щоб крильця добре зарум’янилися. Крильця в соєвому соусі з картоплею готові. Можете страву подавати до обіду.

Смачного!

Курячі крильця Курячі крильця в соєвому соусі в духовці Курячі крильця з картоплею в духовці Курячі крильця з часником Курячі крильця з часником в духовці