Домашній квас на березовому соку – напій незвичайний! Багатий корисними вітамінами і володіє чудовим смаком та ароматом! Спробуйте і переконайтеся самі!


Інгредієнти: на 4 л.

  • Сік березовий – 3 л
  • Сухі дріжджі – 10 гр.
  • Цукор-пісок – 800 гр.
  • Житній хліб (черствий) – 0.5 шт.

Процес приготування:

Як приготувати квас з березового соку з суслом? Скоринку хліба відправляємо в духовку і підсушуємо.

Складаємо шматочки хліба в банку і заливаємо його березовим соком. Засипаємо дріжджі і цукор і збовтуємо. Закриваємо шийку марлею, але так, щоб виходило повітря.

Наполягаємо добу, проціджуємо і охолоджуємо.

Приємного апетиту!

Квас в домашніх умовах Квас з березового соку Квас з березового соку з дріжджами Квас з березового соку з цукром Квас на дріжджах Хлібний квас з дріжджами Хлібний квас на сухих дріжджах