Домашній квас на березовому соку – напій незвичайний! Багатий корисними вітамінами і володіє чудовим смаком та ароматом! Спробуйте і переконайтеся самі!
Інгредієнти: на 4 л.
- Сік березовий – 3 л
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Цукор-пісок – 800 гр.
- Житній хліб (черствий) – 0.5 шт.
Процес приготування:
Як приготувати квас з березового соку з суслом? Скоринку хліба відправляємо в духовку і підсушуємо.
Складаємо шматочки хліба в банку і заливаємо його березовим соком. Засипаємо дріжджі і цукор і збовтуємо. Закриваємо шийку марлею, але так, щоб виходило повітря.
Наполягаємо добу, проціджуємо і охолоджуємо.
Приємного апетиту!
Квас в домашніх умовах Квас з березового соку Квас з березового соку з дріжджами Квас з березового соку з цукром Квас на дріжджах Хлібний квас з дріжджами Хлібний квас на сухих дріжджах