Мультиварка ідеально підходить для приготування страви лагман з куркою. Воно являє собою густий суп з вмістом овочів, локшини і м’яса.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • стегно Куряче – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Масло соняшникова 20 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Редька зелена – 0,5 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Картопля – 2 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Приправа для курки – за смаком
  • Локшина рисова – 200 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати лагман з куркою в мультиварці. Овочі помийте, очистіть від шкірки і насіння. Моркву натріть на крупній тертці. Цибулю і часник дрібно наріжте.

М’ясо відокремте від кісток і наріжте кубиками.

Влийте в чашу мультиварки соняшникову олію, викладіть моркву, цибулю і м’ясо, готуйте в режимі «Смаження» 5-7 хвилин.

Болгарський перець і картоплю наріжте кубиками, редьку натріть на тертці. Далі додайте в чашу мультиварки нарізані картоплю, перець і натерту редьку. Продовжуйте смажити 2-3 хвилини.

Потім влийте воду і покладіть томатну пасту, посоліть і приправте за смаком. Поставте програму «Тушкування» на 1 годину.

За цей час приготуйте локшину. Подавайте блюдо наступним чином: викладіть на тарілки локшину і полийте її зверху підливою з м’яса і овочів, посипте рубаною зеленню і лагман готовий.

Приємного апетиту!

Лагман Лагман в мультиварці Лагман з куркою Лагман з куркою та локшиною Лагман з редькою