Смачний лаваш дуже просто приготувати вдома на сковороді. Для цього візьмемо улюблений сорт ковбаси, сир твердий і свіжі помідори. Закуска виходить дуже ситним і апетитною. Сподобається як дітям, так і дорослим!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир – 120 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати лаваш з ковбасою, сиром і помідорами яйцем на сковороді просто! Помідори промиваємо, видаляємо черешок і нарізаємо невеликими квадратиками.

Ковбасу нарізаємо смужками, товщиною приблизно в 1 див.

Сир ріжемо тонкими пластинками, щоб він міг швидко розплавиться.

Зелень миємо й дрібно кришимо ножем.

Яйце розбиваємо в миску і добре збиваємо виделкою.

Тепер розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і викладаємо лаваш, загинаючи кінці так, щоб вийшла кругла форма.

Викладаємо всередину ковбасу, зелень, помідори, шматочки сиру і заливаємо все яйцем.

Солимо блюдо і смажимо.

Потім складаємо конвертик і перевертаємо.

Смажимо ще 5-7 хв., щоб конвертик зарум’яниться, а яйце добре запеклось і не витікало.

Перед подачею поріжемо на кілька частин.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша