Хочу поділитися незвичайним рецептом смачної закуски з лаваша з консервами, приготованого в духовці. Закуска виходить ніжною і соковитою всередині з апетитною хрусткою скоринкою. Приготуйте такий лаваш на сімейні посиденьки, і порадуйте себе і свою сім’ю!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш вірменський – 1 аркуш
- Кріп – 1 пучок
- Рибні консерви – 1 банка
- Майонез – 100 гр.
- Крабові палички – 200 гр.
- Яйце – 5 шт.
Процес приготування:
Рецепт лаваша з рибними консервами в духовці простий у приготуванні! Крабові палички вийміть з упаковки і натріть на дрібній тертці, а потім викладіть в глибоку ємність.
Відваріть 4 курячі яйця в підсоленій воді, остудіть і очистіть від шкаралупи. Очищені курячі яйця натріть на дрібній тертці, а потім додайте до крабовим паличкам.
Скориставшись консервним ножем, відкрийте банку рибних консервів, викладіть їх у чашу блендера і подрібніть до однорідної консистенції.
Подрібнені консерви перекладіть до решти інгредієнтів, додайте необхідну кількість майонезу. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
Кріп ретельно промийте в прохолодній проточній воді, а потім струсіть від зайвої вологи, після чого наріжте гострим ножем і викладіть в начинку. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а потім змастіть його приготованою начинкою, рівномірно розподіливши по всій поверхні лаваша з допомогою силіконової лопатки.
Як можна щільніше скрутіть рулет. Після чого одержаний рулет акуратно викладіть на деко.
Куряче яйце збийте виделкою, а потім змастіть їм поверхню рулету з допомогою силіконової пензлика. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 20-25 хвилин.
Потім акуратно вийміть деко з духовки і злегка остудіть, наріжте рулет на порційні шматочки, а потім подавайте на стіл.
Насолоджуйтесь неймовірно смачною і хрусткою закускою!
Закуски з лаваша Рулет з лаваша Рулет з лаваша з крабовими паличками Рулет з лаваша з різними начинками