Пропоную скористатися шикарним рецептом і приготувати смачні і швидкі ледачі біляші з фаршем. Випічка, приготовлена на кефірі на сковороді, виходить ароматною і ситної. Приготуйте такі біляші, і ви не пошкодуєте!


Інгредієнти: на 13 порц.

  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кефір – 2 склянки
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Для начинки: –
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

Щоб приготувати ліниві біляші на кефірі з фаршем на сковороді, підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування ледачих біляшів.

Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, сполосніть в проточній воді. Очищений ріпчасту цибулю дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес. Зелень гарненько промийте і обсушіть, а потім подрібніть гострим ножем. Зелень використовувати за своїм бажанням.

В миску до фаршу додайте підготовлені інгредієнти подрібнені. Додайте сіль, чорний мелений перець, улюблені спеції за бажанням.

На рівну робочу поверхню викладіть паперові рушники у кілька шарів.

З приготовленої начинки сформуйте невеликі котлетки однакового розміру.

У миску просійте необхідну кількість пшеничного борошна, додайте харчову соду, сіль та цукровий пісок, добре перемішайте. Влити кефір і вбийте куряче яйце. Ретельно перемішайте тісто. Добре розігрійте Сковороду, налийте рослинне масло. Викладіть тісто, зверху викладіть начинку.

Поверх начинки викладіть тісто. Обсмажте біляші з усіх боків до рівномірної золотистої скоринки.

Ароматні ледачі біляші з фаршем викладіть на підготовлені паперові рушники, щоб вбралося зайве масло.

Ледачі біляші подавайте на стіл з чаєм або іншими гарячими напоями.

Приємного апетиту!

Біляші без дріжджів Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом на кефірі Біляші з начинкою з фаршу Біляші зі свинячим фаршем Біляші на кефірі Ледачі біляші на кефірі з фаршем