Пропоную скористатися шикарним рецептом і приготувати смачні і швидкі ледачі біляші з фаршем. Випічка, приготовлена на кефірі на сковороді, виходить ароматною і ситної. Приготуйте такі біляші, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 13 порц.
- Для тіста: –
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Кефір – 2 склянки
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Для начинки: –
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Фарш м’ясний – 200 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – за смаком
- Часник – 2 зуб.
Процес приготування:
Щоб приготувати ліниві біляші на кефірі з фаршем на сковороді, підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування ледачих біляшів.
Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, сполосніть в проточній воді. Очищений ріпчасту цибулю дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес. Зелень гарненько промийте і обсушіть, а потім подрібніть гострим ножем. Зелень використовувати за своїм бажанням.
В миску до фаршу додайте підготовлені інгредієнти подрібнені. Додайте сіль, чорний мелений перець, улюблені спеції за бажанням.
На рівну робочу поверхню викладіть паперові рушники у кілька шарів.
З приготовленої начинки сформуйте невеликі котлетки однакового розміру.
У миску просійте необхідну кількість пшеничного борошна, додайте харчову соду, сіль та цукровий пісок, добре перемішайте. Влити кефір і вбийте куряче яйце. Ретельно перемішайте тісто. Добре розігрійте Сковороду, налийте рослинне масло. Викладіть тісто, зверху викладіть начинку.
Поверх начинки викладіть тісто. Обсмажте біляші з усіх боків до рівномірної золотистої скоринки.
Ароматні ледачі біляші з фаршем викладіть на підготовлені паперові рушники, щоб вбралося зайве масло.
Ледачі біляші подавайте на стіл з чаєм або іншими гарячими напоями.
Приємного апетиту!
Біляші без дріжджів Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом на кефірі Біляші з начинкою з фаршу Біляші зі свинячим фаршем Біляші на кефірі Ледачі біляші на кефірі з фаршем