Біляші з начинкою з м’яса і картоплі виходять особливо смачними та поживними. Просто дивовижне поєднання, вони дуже швидко зникають з тарілки! Такого ласощі багато не буває!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 350 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 10 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Сухі дріжджі – 15 гр.
  • Цукор-пісок – 20 гр.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати біляші з м’ясом і картоплею на сковороді, молоко ставимо на вогонь і нагріваємо до 40 градусів. Розмішуємо в ньому дріжджі, цукровий пісок і сіль.

Тепер просіваємо борошно через ситечко.

Додаємо борошно і яйце в молоко, замішуємо тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепло на 60 хв.

Картоплю чистимо і дрібно ріжемо ножем на квадратики.

у фарш Додаємо картоплю, солі і перчимо за смаком.

З готового тіста робимо кілька коржів. Всередину кладемо начинку і загортаємо краю, утворюючи бортики.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо біляші з обох боків до рум’яного стану.

Приємного апетиту!

Беляши Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом і картоплею Біляші з м'ясом смажені на сковороді Біляші з начинкою з фарша Татарські біляші з м'ясом