З чим у вас асоціюється річний обід? У багатьох це спогад пов’язаний з ароматними лисичками з цибулею. Воскресите ці прекрасні спогад у своїх домочадців, приготувавши їм соковиті гриби. Вони чудово доповнять будь-яку страву, наповнивши його смаком і соковитістю.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Лисички свіжі – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати лисички з цибулею? Лисички перебрати, ретельно промити гриби під холодною водою. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Часник дрібно порубати.
Розігріти олію на сковороді. Викласти на сковороду лисички і цибулю.
Смажити гриби на середньому вогні до позбавлення від рідини.
смажені гриби додати часник, за смаком сіль і чорний мелений перець. Все ретельно перемішати.
Смажити гриби на повільному вогні 10 хвилин.
Подавати лисички з цибулею порційно. Соковито, ароматно і дуже смачно. Приємного апетиту!
Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Як готувати лисички - рецепти