З чим у вас асоціюється річний обід? У багатьох це спогад пов’язаний з ароматними лисичками з цибулею. Воскресите ці прекрасні спогад у своїх домочадців, приготувавши їм соковиті гриби. Вони чудово доповнять будь-яку страву, наповнивши його смаком і соковитістю.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Лисички свіжі – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати лисички з цибулею? Лисички перебрати, ретельно промити гриби під холодною водою. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Часник дрібно порубати.

Розігріти олію на сковороді. Викласти на сковороду лисички і цибулю.

Смажити гриби на середньому вогні до позбавлення від рідини.

смажені гриби додати часник, за смаком сіль і чорний мелений перець. Все ретельно перемішати.

Смажити гриби на повільному вогні 10 хвилин.

Подавати лисички з цибулею порційно. Соковито, ароматно і дуже смачно. Приємного апетиту!

Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Як готувати лисички - рецепти