Малосоленые огірки відмінно підходять до картоплі і запечене м’яса. Огірки можна дуже швидко замаринувати з часником і кропом, при цьому вони збережуть свій свіжий смак.
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки – 1 кг
- Кріп – 50 гр.
- Часник – 5 – 7 зуб.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло олію – 50 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати малосоленые огірки за 10 хвилин. Огірки помийте, наріжте скибочками.
Дрібно покришіть кріп.
Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.
Складіть всі інгредієнти в глибоку миску або невелику каструлю. Додайте сіль, цукор і соняшникова олія, перемішайте.
Закрийте миску харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин. Пікантні малосоленые огірки можна приготувати безпосередньо перед вечерею, поки готується основна страва.
Приємного апетиту!
Малосольні огірки Малосольні огірки в каструлі Малосольні огірки в каструлі з часником і кропом Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з цукром