Малосоленые огірки відмінно підходять до картоплі і запечене м’яса. Огірки можна дуже швидко замаринувати з часником і кропом, при цьому вони збережуть свій свіжий смак.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Огірки – 1 кг
  • Кріп – 50 гр.
  • Часник – 5 – 7 зуб.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло олію – 50 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати малосоленые огірки за 10 хвилин. Огірки помийте, наріжте скибочками.

Дрібно покришіть кріп.

Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.

Складіть всі інгредієнти в глибоку миску або невелику каструлю. Додайте сіль, цукор і соняшникова олія, перемішайте.

Закрийте миску харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин. Пікантні малосоленые огірки можна приготувати безпосередньо перед вечерею, поки готується основна страва.

Приємного апетиту!

Малосольні огірки Малосольні огірки в каструлі Малосольні огірки в каструлі з часником і кропом Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з цукром