чи ви Любите поласувати чим-небудь солоним? Як ви ставитеся до того, щоб похрумтіти малосольними огірочками? Пряні, ароматні і шалено смачні, вони зажадають мінімум часу і зусиль для їх приготування, а результат порадує вас і вашу родину. Замаринувавши огірочки вдень, вже до вечері повністю готові вони будуть красуватися на вашому столі!


Інгредієнти: на 2 л.

  • Огірки – 1 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Листя хрону – 1 шт.
  • Листя чорної смородини – 2 шт.
  • Кріп – 4 – 5 гілок

Процес приготування:

Готувати малосольні огірки в пакеті в холодильнику просто! Огірки промиваємо під проточною водою і замочуємо на 30-50 хвилин у холодній воді – огірочки стануть хрусткими і соковитими. Потім зливаємо воду, промиваємо огірки і відрізаємо кінчики. Якщо огірки великі – можна розрізати їх навпіл.

Викладаємо огірки в щільний поліетиленовий пакет, додаємо гілочки кропу, нарізаний тонкими скибочками часник, лист хрону і смородини, насипаємо сіль.

Краю пакета збираємо і щільно зав’язуємо. Струшуємо пакет протягом 2-3 хвилин, щоб спеції рівномірно розподілилися по всьому огірочками. Кладемо пакет в миску, на випадок, якщо маринад буде підтікати з пакета, і ставимо огірки в холодильник на 2-3 години. Чим більше огірочки будуть маринуватися, тим вони будуть ставати більш солоними на смак.

Готові огірки викладаємо на тарілку і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодильнику Малосольні огірки з часником і кропом в пакеті Малосольні огірки за 2 години в пакеті Малосольні огірки швидкого приготування Різані малосольні огірки