Ніжний і апетитний манник виходить навіть без борошна. Такий спосіб приготування популярного пирога ще більш простий і швидкий. Десерт можна подавати до сніданку або сімейного чаювання.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Манна крупа – 1,5 склянки
- Кефір – 1,5 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати маннік на кефірі з манкою в духовці? Манну крупу заливаємо кефіром, перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин для розбухання.
В цей час окремо масло розтираємо з цукром, потім з’єднуємо з яйцями.
Після змішуємо всі інгредієнти. Збиваємо до однорідного стану.
Тісто рівномірно розподіляємо у форму для випікання.
Відправляємо в духовку, розігріту до 160 градусів, на 40-45 хвилин до готовності.
Дістаємо випічку, прикрашаємо за бажанням. Манник на кефірі без борошна готовий. Приємного чаювання!
Манник Манник без молока Манник класичний Манник як в дитячому саду Маннік на кефірі ПП манник