Ніжний і апетитний манник виходить навіть без борошна. Такий спосіб приготування популярного пирога ще більш простий і швидкий. Десерт можна подавати до сніданку або сімейного чаювання.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Манна крупа – 1,5 склянки
  • Кефір – 1,5 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати маннік на кефірі з манкою в духовці? Манну крупу заливаємо кефіром, перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин для розбухання.

В цей час окремо масло розтираємо з цукром, потім з’єднуємо з яйцями.

Після змішуємо всі інгредієнти. Збиваємо до однорідного стану.

Тісто рівномірно розподіляємо у форму для випікання.

Відправляємо в духовку, розігріту до 160 градусів, на 40-45 хвилин до готовності.

Дістаємо випічку, прикрашаємо за бажанням. Манник на кефірі без борошна готовий. Приємного чаювання!

Манник Манник без молока Манник класичний Манник як в дитячому саду Маннік на кефірі ПП манник