Якщо вам набрид простий спосіб приготування манного пирога, не поспішайте відмовлятися від страви. Трохи змініть склад, і ви здивуєтеся, яким оригінальним може бути пиріг. Наприклад, в якості додаткового інгредієнт у рецепті використовуйте родзинки.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Манна крупа – 1 склянка
- Кефір – 1 склянка
- Борошно – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Ізюм – за смаком
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Як почати готувати манник з родзинками на кефірі в духовці? Манку заливаємо кефіром, розмішуємо і наполягаємо 20 хвилин.
В окремій тарілці розбиваємо яйця, додаємо до них цукор. Збиваємо до піни.
До яєчної суміші вливаємо манку з кефіром, просіваємо борошно з розпушувачем і розмішуємо в однорідне рідкувате тісто. За смаком додаємо родзинки.
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, вливаємо в неї тісто для лепешняку. Відправляємо в духовку на 35 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.
Манник з родзинками на кефірі готовий, можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Манник Манник класичний Маннік на кефірі в духовці Мокрий манник ПП маннік на кефірі