Перед вами рецепт приготування лепешняку з сиром та родзинками. Домашня випічка на основі манної крупи виходить помірно солодким, повітряної і смачною. А якщо ця випічка готується з використанням сиру і родзинок, то смачніше в рази! Рецепт сам по собі простий і доступний. Мінімум часу – і чудовий десерт буде радувати всю сім’ю!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Манна крупа – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Йогурт – 4 ст. л.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Сода харчова – 1 щіпка

Процес приготування:

Як почати готувати манник з сиром та родзинками? В підходящу ємність вбиваємо яйця, додаємо цукор. Все збиваємо.

Далі в яєчно-цукрову суміш додаємо манну крупу. Інгредієнти перемішуємо.

Викладаємо в робочу ємність сир, дрібку соди і натуральний йогурт. Все перемішуємо.

Родзинки промиваємо, потім замочуємо його в окропі на 5 хвилин.

Викладаємо начинку у вигляді родзинок в сирно-манное тісто. Перемішуємо.

Готове тісто для лепешняку викладаємо у форму для випічки, розрівнюємо його поверхню. Ставимо форму з тістом в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Потім зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо манник ще 15 хвилин.

Манник з сиром та родзинками готовий!

Приємного вам чаювання!

Манник Манник без кефіру Манник без молока Манник з сиром в духовці Маннік на йогурті Мокрий манник