Перед вами рецепт приготування лепешняку з сиром та родзинками. Домашня випічка на основі манної крупи виходить помірно солодким, повітряної і смачною. А якщо ця випічка готується з використанням сиру і родзинок, то смачніше в рази! Рецепт сам по собі простий і доступний. Мінімум часу – і чудовий десерт буде радувати всю сім’ю!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Манна крупа – 1 склянка
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Йогурт – 4 ст. л.
- Родзинки – 50 гр.
- Сода харчова – 1 щіпка
Процес приготування:
Як почати готувати манник з сиром та родзинками? В підходящу ємність вбиваємо яйця, додаємо цукор. Все збиваємо.
Далі в яєчно-цукрову суміш додаємо манну крупу. Інгредієнти перемішуємо.
Викладаємо в робочу ємність сир, дрібку соди і натуральний йогурт. Все перемішуємо.
Родзинки промиваємо, потім замочуємо його в окропі на 5 хвилин.
Викладаємо начинку у вигляді родзинок в сирно-манное тісто. Перемішуємо.
Готове тісто для лепешняку викладаємо у форму для випічки, розрівнюємо його поверхню. Ставимо форму з тістом в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Потім зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо манник ще 15 хвилин.
Манник з сиром та родзинками готовий!
Приємного вам чаювання!
Манник Манник без кефіру Манник без молока Манник з сиром в духовці Маннік на йогурті Мокрий манник