Мариновані кабачки миттєвого поїдання – це звучить, як мрія будь-якої господині. Але це зовсім не мрія. З нашим рецептом це реальність. Приготуйте ці соковиті, смачні і ароматні, прості і швидкі в приготуванні овочі, і ви на своєму досвіді в цьому переконаєтеся.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 250 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Вода – 1 склянка
  • Кріп – 25 гр.
  • Перець духмяний горошок – 4 шт.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 2 ч. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати мариновані кабачки миттєвого поїдання, кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. Якщо необхідно, зрізати щільну шкірку з кабачків. Нарізати кабачками тонкими слайсами за допомогою овочечистки. Скласти кабачки у велику миску, залити їх склянкою окропу, накрити кришкою і залишити до охолодження води. Банки для кабачків стерилізувати. Згорнути слайсы кабачків трубочками, щільно скласти їх у банку. Кріп помити, зверху на кабачки в банку укласти гілочки кропу.

Для маринаду закип’ятити в каструлі воду, додати цукор, оцет і соєвий соус. Готовий маринад влити в банку з кабачками.

В банки з кабачками також додати перець духмяний горошок і дрібно нарізаний часник. Банки закрутити стерилізованими кришками. Дати кабачків повністю охолонути, потім поставити мариновані кабачки миттєвого поїдання на добу в холодильник. Готово! Ароматні кабачки вже можна пробувати!

Гарнір з кабачків