Мариновані кабачки миттєвого поїдання – це звучить, як мрія будь-якої господині. Але це зовсім не мрія. З нашим рецептом це реальність. Приготуйте ці соковиті, смачні і ароматні, прості і швидкі в приготуванні овочі, і ви на своєму досвіді в цьому переконаєтеся.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 250 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Вода – 1 склянка
- Кріп – 25 гр.
- Перець духмяний горошок – 4 шт.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 2 ч. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати мариновані кабачки миттєвого поїдання, кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. Якщо необхідно, зрізати щільну шкірку з кабачків. Нарізати кабачками тонкими слайсами за допомогою овочечистки. Скласти кабачки у велику миску, залити їх склянкою окропу, накрити кришкою і залишити до охолодження води. Банки для кабачків стерилізувати. Згорнути слайсы кабачків трубочками, щільно скласти їх у банку. Кріп помити, зверху на кабачки в банку укласти гілочки кропу.
Для маринаду закип’ятити в каструлі воду, додати цукор, оцет і соєвий соус. Готовий маринад влити в банку з кабачками.
В банки з кабачками також додати перець духмяний горошок і дрібно нарізаний часник. Банки закрутити стерилізованими кришками. Дати кабачків повністю охолонути, потім поставити мариновані кабачки миттєвого поїдання на добу в холодильник. Готово! Ароматні кабачки вже можна пробувати!
Гарнір з кабачків