Хрусткі солоні огірочки з ароматом часнику і кропу залишаються зеленими і міцними завдяки маринування в мінералці. Витративши всього 10 хвилин на підготовку, через добу ви зможете насолоджуватися неймовірним смаком і хрускотом малосольних огірків.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Огірки – 1 кг
  • Вода мінеральна – 1 л
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Часник – 1 головка
  • Кріп – 1 пучок

Процес приготування:


Рецепт приготування маринованих огірків за добу смачний! Виберіть невеликі огірки, добре вимийте і розріжте хвостики. На дно скляному або емальованому посуду укладіть 1/3 вимитих гілочок кропу і часточок часнику, порізаних навпіл.

Складіть овочі на кріп і між ними розміщуйте кріп і часник.


півлітра мінеральної води розмішайте з сіллю в склянці.

Перелийте розсіл в огірки і долийте решті мінералкою, щоб вони повністю були в рідині.

Зверху поставте тарілку з вантажем і накрийте кришкою. Залиште огірки в кімнаті на добу.

Перекладіть ароматні огірочки в тарілку і насолоджуйтеся!

Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в каструлі в холодній воді Малосольні огірки в каструлі з часником і кропом Малосольні огірки на мінералці Малосольні огірки швидкого приготування