Експрес-рецепт маринування помідорів з зеленню і часником. Закуска готова вже через добу після приготування, а самі нетерплячі можуть їсти її вже через півгодини-годину.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Помідори свіжі (великі) – 3 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Зелень – 15 гр.
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Гірчиця французька – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Часник – 3 зуб.
- Оцет яблучний 6% – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати мариновані помідори з часником і зеленню за добу одне задоволення! Помити помідори (загальна вага близько 400 гр.), зелень.
Зелень і очищений часник дрібно порубати. Змішати в мисці гірчицю, сіль, цукор, чорний перець, оцет і масло рослинне.
Додати в миску до маринаду зелень. Перемішати.
Помідори порізати товстими кільцями.
Додати томати шарами один на одного, перемазуючи кожен шматок помідорів маринадом. Закрити ємність кришкою або затягнути харчовою плівкою. Прибрати в холодильник на півгодини мінімум.
Приємного апетиту!
Малосольні помідори класичні Мариновані помідори з оцтом Мариновані помідори за добу з зеленню Мариновані помідори часточками Мариновані помідори часточками швидкого приготування Помідори з гірчицею на зиму Помідори холодним способом