Експрес-рецепт маринування помідорів з зеленню і часником. Закуска готова вже через добу після приготування, а самі нетерплячі можуть їсти її вже через півгодини-годину.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Помідори свіжі (великі) – 3 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Зелень – 15 гр.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Гірчиця французька – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Часник – 3 зуб.
  • Оцет яблучний 6% – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати мариновані помідори з часником і зеленню за добу одне задоволення! Помити помідори (загальна вага близько 400 гр.), зелень.

Зелень і очищений часник дрібно порубати. Змішати в мисці гірчицю, сіль, цукор, чорний перець, оцет і масло рослинне.

Додати в миску до маринаду зелень. Перемішати.

Помідори порізати товстими кільцями.

Додати томати шарами один на одного, перемазуючи кожен шматок помідорів маринадом. Закрити ємність кришкою або затягнути харчовою плівкою. Прибрати в холодильник на півгодини мінімум.

Приємного апетиту!

Малосольні помідори класичні Мариновані помідори з оцтом Мариновані помідори за добу з зеленню Мариновані помідори часточками Мариновані помідори часточками швидкого приготування Помідори з гірчицею на зиму Помідори холодним способом