Вашій увазі надається рецепт приготування млинців «3 яйця». Згідно йому, млинці будуть тонкими, еластичними і в них ви загорнете будь-яку начинку. Готуємо млинці з пшеничного борошна (можна з гречаної або вівсяної) і замішуємо тісто на молоці.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1.5 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці на 3 яйця. Яйця для млинчиків потримайте деякий час при домашньої температурі.
Три яйця розбийте в посуд для замішування тіста, насипте до них потрібну кількість цукру і добре збийте вінчиком.
трохи підігрійте Молоко в мікрохвильовці.
Борошно просійте на сито.
До збитим яйцям порційно додайте борошно і тепле молоко і замісіть тісто для млинців.
Потім налийте в тісто олію і ще раз розмішайте.
Щоб тісто було однорідної текстури і не містило маленьких грудочок, збийте його заглибним блендером.
Тесту дайте 10 хвилин для вистоювання, щоб борошно придбала клейкість і зробила млинці еластичними.
Добре розігрійте сковорідку з невеликою кількістю масла.
Ополоником наливайте на сковорідку приготоване тісто і розподіліть його по поверхні рівним і тонким шаром.
Випікайте млинці на досить сильному вогні і на обох боків до рум’яного кольору. Млинці легко перевертаються. Сковорідку можете ще кілька разів змастити маслом.
Спечені млинці складайте стопкою на плоску тарілку і змащуйте кожен шматочком вершкового масла. Масло зробить млинці м’якими і еластичними.
Потім за бажанням млинці складіть трубочкою або конвертиком, загорніть в них будь-яку начинку і подайте до столу.
Їжте на здоров’я!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці на молоці