Вашій увазі надається рецепт приготування млинців «3 яйця». Згідно йому, млинці будуть тонкими, еластичними і в них ви загорнете будь-яку начинку. Готуємо млинці з пшеничного борошна (можна з гречаної або вівсяної) і замішуємо тісто на молоці.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1.5 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати млинці на 3 яйця. Яйця для млинчиків потримайте деякий час при домашньої температурі.

Три яйця розбийте в посуд для замішування тіста, насипте до них потрібну кількість цукру і добре збийте вінчиком.

трохи підігрійте Молоко в мікрохвильовці.

Борошно просійте на сито.

До збитим яйцям порційно додайте борошно і тепле молоко і замісіть тісто для млинців.

Потім налийте в тісто олію і ще раз розмішайте.

Щоб тісто було однорідної текстури і не містило маленьких грудочок, збийте його заглибним блендером.

Тесту дайте 10 хвилин для вистоювання, щоб борошно придбала клейкість і зробила млинці еластичними.

Добре розігрійте сковорідку з невеликою кількістю масла.

Ополоником наливайте на сковорідку приготоване тісто і розподіліть його по поверхні рівним і тонким шаром.

Випікайте млинці на досить сильному вогні і на обох боків до рум’яного кольору. Млинці легко перевертаються. Сковорідку можете ще кілька разів змастити маслом.

Спечені млинці складайте стопкою на плоску тарілку і змащуйте кожен шматочком вершкового масла. Масло зробить млинці м’якими і еластичними.

Потім за бажанням млинці складіть трубочкою або конвертиком, загорніть в них будь-яку начинку і подайте до столу.

Їжте на здоров’я!

Млинці Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці на молоці