Апетитні кабачкові млинці, саме млинці, а не оладки – відмінне блюдо і основа для різних начинок і добавок. Крім того, ви може зібрати прекрасний кабачковий торт, використовуючи за основу млинці з цього рецепту.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 3 – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування млинців з кабачків з сиром смачний! Для початку підготуйте всі інгредієнти для млинців і викладіть їх на стіл, щоб нічого не забути.

Кабачок очистіть і наріжте, а потім подрібніть на тертці або в блендері.

Додайте подрібнений кабачок натертий на дрібній тертці сир і перемішайте.

Далі введіть в суміш молоко, сіль зі спеціями, яйця і борошно. Через часниковий прес пропустіть часник і додайте його в тісто, яке гарненько вимісіть до стану звичайного млинцевого тесту.

Розігрійте сковороду з рослинним маслом і посмажте всі млинці по черзі, буквально за 1-2 хвилинки з кожного боку. Складіть млинці стопкою і подавайте до столу або начиніть чимось перед подачею.

Коржі з кабачків Млинці Млинці без соди Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці