За допомогою дріжджів навіть без молока і яєць, на одній лише воді можна спекти чудові млинці з додаванням кабачкового пюре. Найкращий смак буде у молодих кабачків, вони ще дуже м’які, їх шкірка тонка і ніжна, її не потрібно очищати. Готуйте млинці з кабачків за нашим рецептом і дивуйте своїх близьких нескладним і дуже смачним блюдом.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Масло соняшникове – 45 мл
  • Кабачки – 350 гр.
  • Сухі дріжджі – 10 гр.
  • Борошно пшеничне – 8 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Вода – 500 мл

Процес приготування:

Готувати млинці з кабачків без молока легко! Кабачки молоді обмийте, відріжте кінчики, наріжте їх кубиками разом зі шкіркою і помістіть в блендер. Можна використовувати заморожені кабачки, тоді їх треба заздалегідь розморозити.

Пюрируйте кабачки блендером до однорідності.

Холодну воду нагрійте до 30-35 градусів, додайте до неї сухі дріжджі і розмішайте.

Додайте сіль і цукор дріжджі, розмішайте.

розмішайте Віночком борошно, яку потрібно заздалегідь просіяти і додати в ємність з дріжджами.

У вас вийде тісто середньої густоти без грудок. Накрийте миску з тістом і поставте на годину в тепле місце. Якщо дріжджі добре ходять, а в кімнаті тепло, то вони можуть піднятися і за 30 хвилин.

В миску з тестом додайте масло і пюре з кабачків, добре розмішайте. Тісто осяде від розмішування, тому знову накрийте миску і відправте її постояти в теплі хвилин 20, щоб воно знову трохи піднялося.

Випікайте кабачкові млинці на змащеній олією сковорідці таким же способом, як і звичайні борошняні, з кожного боку до готовності на середньому вогні. Якщо ваша сковорідка з антипригарним покриттям, її змащувати маслом не потрібно.

Подавайте гарячі млинці з кабачкового тесту до столу, їжте їх зі сметаною.

Приємного апетиту!

Коржі з кабачків Млинці Млинці на воді без молока Млинці на воді без яєць Млинці на Масляну Млинці на сухих дріжджах Оригінальні млинці на Масляну Пісні млинці