Апетитні і соковиті млинці з кабачків з зеленню – легке і невибаглива блюдо, яке можна їсти з м’ясом і окремо від усього іншого. Млинці з кабачків – відмінна альтернатива оладкам і дерунам, не пропустіть цей чудовий рецепт.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 0,5 кг
- Яєчний жовток – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування млинців з кабачків з зеленню? Для початку збийте яйця за допомогою виделки або віночка.
Потім почистіть кабачки і натріть їх на дрібній тертці. Через хвилин п’ять відіжміть зайву рідину з овоча.
З’єднайте яйця, кабачки і борошно. Додайте сіль, і все перемішайте.
Потім обполосніть зелень і дрібно порубаєте. Додайте зелень в тісто і добре перемішайте, після чого додайте ще трохи солі при необхідності.
Розігрійте сковорідку з олією і обсмажуйте кабачкові оладки з зеленню на сковороді до готовності з двох сторін.
Готову страву можете подавати як у холодному, так і в гарячому вигляді. За бажанням можете додати м’ясо або сметану, а також інші продукти на ваш смак.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці без молока Млинці без соди Млинці на Масляну