В цьому рецепті вам пропонується приготувати цей делікатес – млинці з лососем. Печуться млинці по кожному перевіреному вами рецептом. Для начинки береться слабосоленої лосось. До нього пропонується додати цибулю і шпинат, які добре гармонують із лососем. Млинці красиво загортаються і подаються до святкового столу як холодна закуска.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Для тіста: –
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Для начинки: –
- Форель або Сьомга слабосолона слабосолона – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Шпинат – 60 гр.
- Кріп – 0.5 пучків
- Вершки – 50 мл
Процес приготування:
Як приготувати млинці з лососем? У посуд для замішування тіста налийте молоко і додайте до нього яйця.
Потім насипте просіяне на сито борошно і спеції за власним смаком і з допомогою віночка замісіть однорідне і без грудочок тісто. Замісити тісто можна і в блендері.
Зелений кріп помийте, дрібно наріжте, перекладіть його до тесту і перемішайте.
З приготованого тесту спечіть на розігрітій сковорідці тоненькі млинці.
Для приготування начинки наріжте на тоненькі чверть колечка цибулю, дрібно наріжте промитий шпинат і посмажте їх на олії. Потім налийте до них жирні вершки і тушкуйте цибулю зі шпинатом протягом 5 хвилин.
Шматочок слабосоленого лосося наріжте невеликими кубиками і змішайте з тушкованими в вершках овочами.
укладіть Начинку на млинці і загорніть у вигляді рулетиків.
Потім поріжте їх на 4-6 шматочків, укладіть на красиву тарілку і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці Фаршировані млинці з начинкою Яєчні млинці