В цьому рецепті вам пропонується приготувати цей делікатес – млинці з лососем. Печуться млинці по кожному перевіреному вами рецептом. Для начинки береться слабосоленої лосось. До нього пропонується додати цибулю і шпинат, які добре гармонують із лососем. Млинці красиво загортаються і подаються до святкового столу як холодна закуска.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Для начинки: –
  • Форель або Сьомга слабосолона слабосолона – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Шпинат – 60 гр.
  • Кріп – 0.5 пучків
  • Вершки – 50 мл

Процес приготування:

Як приготувати млинці з лососем? У посуд для замішування тіста налийте молоко і додайте до нього яйця.

Потім насипте просіяне на сито борошно і спеції за власним смаком і з допомогою віночка замісіть однорідне і без грудочок тісто. Замісити тісто можна і в блендері.

Зелений кріп помийте, дрібно наріжте, перекладіть його до тесту і перемішайте.

З приготованого тесту спечіть на розігрітій сковорідці тоненькі млинці.

Для приготування начинки наріжте на тоненькі чверть колечка цибулю, дрібно наріжте промитий шпинат і посмажте їх на олії. Потім налийте до них жирні вершки і тушкуйте цибулю зі шпинатом протягом 5 хвилин.

Шматочок слабосоленого лосося наріжте невеликими кубиками і змішайте з тушкованими в вершках овочами.

укладіть Начинку на млинці і загорніть у вигляді рулетиків.

Потім поріжте їх на 4-6 шматочків, укладіть на красиву тарілку і подайте до столу.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці Фаршировані млинці з начинкою Яєчні млинці