Пшенично-гарбузова каша з додаванням молока виходить більш ніжною і ароматною. Страва порадує корисними та поживними властивостями. Подавайте частування до сніданку чи обіду.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Пшенична крупа – 2 склянки
- Гарбуз – 350 гр.
- Вода – 2,5 склянки
- Молоко коров’яче – 1 л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування молочної пшеничної каші з гарбузом? Кілька разів пшеничну крупу промиваємо під холодною водою.
Далі крупу заливаємо інший свіжою водою і посипаємо сіллю. Доводимо вміст до кипіння на плиті і після варимо 5-7 хвилин.
Промиваємо і очищаємо від шкірки гарбуз. Подрібнюємо ножем і викладаємо в каструлю з кашею.
Окремо кип’ятимо молоко і вливаємо його в загальну масу. Варимо продукт на слабкому вогні 20-30 хвилин.
Доповнюємо гарячу пшенично-гарбузову кашу вершковим маслом. Розкладаємо блюдо по порційних тарілках і подаємо до столу. Готово!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша з гарбузом Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці