Пшенично-гарбузова каша з додаванням молока виходить більш ніжною і ароматною. Страва порадує корисними та поживними властивостями. Подавайте частування до сніданку чи обіду.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Пшенична крупа – 2 склянки
  • Гарбуз – 350 гр.
  • Вода – 2,5 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування молочної пшеничної каші з гарбузом? Кілька разів пшеничну крупу промиваємо під холодною водою.

Далі крупу заливаємо інший свіжою водою і посипаємо сіллю. Доводимо вміст до кипіння на плиті і після варимо 5-7 хвилин.

Промиваємо і очищаємо від шкірки гарбуз. Подрібнюємо ножем і викладаємо в каструлю з кашею.

Окремо кип’ятимо молоко і вливаємо його в загальну масу. Варимо продукт на слабкому вогні 20-30 хвилин.

Доповнюємо гарячу пшенично-гарбузову кашу вершковим маслом. Розкладаємо блюдо по порційних тарілках і подаємо до столу. Готово!

Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша з гарбузом Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці