Сало – це візитна картка України, воно завжди присутній на столах. На основі сала готується дуже смачна намазки для бутербродів. Таке блюдо виходить смачним, ніжним і поживним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сало солоне – 500 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Готувати намазки з сала і часнику по-українськи просто! З сала зріжте шкірку і наріжте кубиками.
Перейдіть сало через м’ясорубку.
Очищений часник пропустіть через прес. Кріп помийте і дрібно наріжте. Перекладіть В миску сало, кріп і часник.
Всі інгредієнти добре перемішайте, посоліть і приправте за смаком.
На обробній дошці розстеліть харчову плівку, складену в декілька шарів.
На плівку підготовлену масу викладіть з сала, часнику і зелені, сформуйте з нього ковбаску і закрутіть її в харчову плівку. Намазки помістіть в холодильник і дайте їй трохи застигнути.
Охолоджений рулет дуже зручно різати і робити красиві бутерброди.
Приємного апетиту!
Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах