Сало – це візитна картка України, воно завжди присутній на столах. На основі сала готується дуже смачна намазки для бутербродів. Таке блюдо виходить смачним, ніжним і поживним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сало солоне – 500 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Готувати намазки з сала і часнику по-українськи просто! З сала зріжте шкірку і наріжте кубиками.

Перейдіть сало через м’ясорубку.

Очищений часник пропустіть через прес. Кріп помийте і дрібно наріжте. Перекладіть В миску сало, кріп і часник.

Всі інгредієнти добре перемішайте, посоліть і приправте за смаком.

На обробній дошці розстеліть харчову плівку, складену в декілька шарів.

На плівку підготовлену масу викладіть з сала, часнику і зелені, сформуйте з нього ковбаску і закрутіть її в харчову плівку. Намазки помістіть в холодильник і дайте їй трохи застигнути.

Охолоджений рулет дуже зручно різати і робити красиві бутерброди.

Приємного апетиту!

Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах