У слов’янській кухні сало займає почесне місце і його люблять багато. Навіть у ресторанному меню можна знайти грінки з солоним салом і часником. Якщо трохи модифікувати цю закуску і пропустити сало і часник через м’ясорубку, то ви отримаєте дуже смачну намазки, яку можна використовувати у приготуванні бутербродів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сало солоне – 500 гр.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Зелень – 30 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування сала, пропущеного через м’ясорубку з часником смачний! Зріжте шкірку з сала і наріжте його на кілька шматків. Пропустіть сало через м’ясорубку, можна це зробити кілька разів.

До подрібненого салу додайте сіль за смаком і чорний перець.

Кількість часнику можна підібрати по своєму смаку. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Додайте до сала подрібнений часник, перемішайте.

Зелень вимити, обсушити і дрібно порубаєте ножем. Додайте зелень до сала, перемішайте.

Щоб додати закуски ще більше пікантності, додайте червоний мелений перець. Ще раз добре перемішайте отриману масу, загорніть його в харчову плівку і приберіть на зберігання в холодильник.

Приємного апетиту!

Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах