Окрошка на тані з ковбасою – це кавказький варіант дуже корисного овочевого страви. Кисломолочний напій Тан відмінно очищає організм і знижує зайвий вагу. Його часто називають головним секретом кавказьких довгожителів. Такий суп не тільки врятує від літньої спеки, але також допоможе привести себе в форму! Порції: 4 Час приготування: 45 хв.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Варена ковбаса – 250 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Сметана 12% – 1 л
  • Тан – 1 л

Процес приготування:

Рецепт окрошки на тані класичної з ковбасою простий у приготуванні! Поставимо на вогонь воду для яєць, додаємо трохи солі і варимо яйця круто, а потім остуджуємо їх у холодній воді.

Картоплю варимо в мундирі і так само даємо їй охолонути.

Тепер очищаємо картоплю від шкірки і нарізаємо його невеликими кубиками.

Яйця відокремлюємо від шкаралупи і нарізаємо на шматочки.

Ковбасу ріжемо на частини, на квадратики або соломкою.

Таким же способом підготуємо огірки.

Приступаємо до зелені. Її потрібно добре подрібнити.

Тепер в окремій мисці змішаємо всі інгредієнти, і додамо туди тан, а також приправимо суміш сіллю.

Окрошка готова до столу!

Новости