Ніжні солодкі оладки на ряжанці виходять з додаванням банана. Фрукт робить страву не тільки ароматним, але і дуже поживним. Ідеально для домашнього сніданку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Банан – 1 шт.
- Ряжанка – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування оладок на ряжанці з бананом. Очищаємо банан і розминаємо його виделкою до отримання дуже дрібної кашки.
В окремій тарілці змішуємо яйце, ряжанку, цукор і соду. Розмішуємо до однорідного складу.
Просіваємо борошно і додаємо бананову кашку. Віночком збиваємо до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Прогріваємо сковороду, капаємо рослинне масло і акуратно викладаємо тісто на оладки. Стежимо, щоб воно не розповзалося. Обсмажуємо до рум’яного кольору з кожної сторони по 1-2 хвилині.
Викладаємо гарячі бананові оладки на тарілку. Можна їх прикрасити свіжими ягодами або шматочками банана. Подаємо до столу. Готово!
Бананові оладки Бананові оладки без молока Оладки Оладки без дріжджів з содою Оладки без розпушувача