Ніжні солодкі оладки на ряжанці виходять з додаванням банана. Фрукт робить страву не тільки ароматним, але і дуже поживним. Ідеально для домашнього сніданку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Ряжанка – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування оладок на ряжанці з бананом. Очищаємо банан і розминаємо його виделкою до отримання дуже дрібної кашки.

В окремій тарілці змішуємо яйце, ряжанку, цукор і соду. Розмішуємо до однорідного складу.

Просіваємо борошно і додаємо бананову кашку. Віночком збиваємо до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Прогріваємо сковороду, капаємо рослинне масло і акуратно викладаємо тісто на оладки. Стежимо, щоб воно не розповзалося. Обсмажуємо до рум’яного кольору з кожної сторони по 1-2 хвилині.

Викладаємо гарячі бананові оладки на тарілку. Можна їх прикрасити свіжими ягодами або шматочками банана. Подаємо до столу. Готово!

Бананові оладки Бананові оладки без молока Оладки Оладки без дріжджів з содою Оладки без розпушувача