Оладки для ситного сімейного сніданку можна приготувати з кабачка і фаршу. Апетитне блюдо порадує рідних, а випікання в духовці зробить оладки ще більш ніжними і повітряними.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Зелень – 1 пучок
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати оладки з кабачків з фаршем в духовці? Кабачок очищаємо від шкірки і пропускаємо через крупну тертку, солимо і перемішуємо. Даємо настоятися 5-10 хвилин. За цей час овоч пустить сік, який ми зливаємо. Віджимати тертий кабачок не потрібно.
До кабачка кладемо фарш, збиваємо яйця, подрібнюємо часник і свіжу зелень.
Фарш солимо і перчимо.
Ретельно перемішуємо тісто і всипаємо борошно. Її кількість можна регулювати на свій розсуд. Знову ретельно перемішуємо.
Лист вистилаємо папером для випікання і викладаємо оладки.
Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Близько 20 хвилин випікаємо з одного боку, потім перевертаємо і продовжуємо готувати ще 10 хвилин.
Готові оладки викладаємо на тарілку. Подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!
Дієтичне оладки з кабачків Дієтичні страви з кабачків Кабачки в духовці Кабачки з м'ясом Кабачки з часником в духовці Коржі з кабачків Оладки з кабачків ПП рецепти з кабачків