Оладки для ситного сімейного сніданку можна приготувати з кабачка і фаршу. Апетитне блюдо порадує рідних, а випікання в духовці зробить оладки ще більш ніжними і повітряними.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати оладки з кабачків з фаршем в духовці? Кабачок очищаємо від шкірки і пропускаємо через крупну тертку, солимо і перемішуємо. Даємо настоятися 5-10 хвилин. За цей час овоч пустить сік, який ми зливаємо. Віджимати тертий кабачок не потрібно.

До кабачка кладемо фарш, збиваємо яйця, подрібнюємо часник і свіжу зелень.

Фарш солимо і перчимо.

Ретельно перемішуємо тісто і всипаємо борошно. Її кількість можна регулювати на свій розсуд. Знову ретельно перемішуємо.

Лист вистилаємо папером для випікання і викладаємо оладки.

Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Близько 20 хвилин випікаємо з одного боку, потім перевертаємо і продовжуємо готувати ще 10 хвилин.

Готові оладки викладаємо на тарілку. Подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!

Дієтичне оладки з кабачків Дієтичні страви з кабачків Кабачки в духовці Кабачки з м'ясом Кабачки з часником в духовці Коржі з кабачків Оладки з кабачків ПП рецепти з кабачків