Пропонуємо вашій увазі ще один варіант приготування оладок з кабачка. На цей раз ми додамо в тісто сир і зелень. Оладки виходять м’які, солонуваті зі свіжою ноткою зелені. Вони відмінно підійдуть для легкого сніданку або вечері.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Сир – 50 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 3 – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування оладок з кабачків з сиром і кропом? Кабачок промиваємо, чистимо від шкірки, розрізаємо вздовж навпіл і чистимо від насіння. Натираємо його на крупній тертці.

Сир натираємо на дрібній тертці. Свіжу зелень промиваємо, трохи обсушуємо і дрібно рубаємо. До натертому кабачка додаємо яйця.

Додаємо до кабачка натертий сир і частина посіченою зелені, просіваємо борошно, додаємо сіль і ретельно перемішуємо масу до однорідного стану.

ставимо Сковороду на вогонь, розігріваємо і додаємо рослинне масло. На гарячу сковороду по столовій ложці викладаємо наші оладки. Обсмажуємо пару хвилин на середньому вогні до золотистого кольору. Потім перевертаємо лопаткою і обсмажуємо з іншого боку. Знімаємо зі сковороди на паперовий рушник, воно вбере зайву олію.

Готові теплі оладки подаємо зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту.

Кабачкові оладки з сиром і зеленню Оладки з кабачків Оладки з кабачків з зеленню Оладки з сиром Страви з кабачків