Пікантні і ніжні оладки з кабачків і плавленого сиру з часником можна подавати як холодну закуску, окрему страву або гарнір до м’яса. Універсальне і дуже просте блюдо, а головне готується з доступних продуктів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування оладок з кабачків з плавленим сиром? Кабачок помийте, очистіть від шкірки і натріть на середній терці. Відіжміть його від вологи, додайте яйце, сіль, перець, борошно і розпушувач, замісіть тісто.

Часник почистіть від лушпиння, подрібніть його.

Додайте в тісто часник і сир, ще раз перемішайте.

Плавлений сирок натерти на тертці.

Розігрійте сковороду, влийте на неї невелику кількість соняшникової олії.

Столовою ложкою викладайте на сковороду кабачкове тісто і смажте оладки з двох сторін на середньому вогні.

До готових оладок підійде будь-який соус на основі сметани або майонезу, а також овочі та м’ясні продукти.

Приємного апетиту!

Кабачки з сиром Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкові оладки з сиром Кабачкові оладки з сиром і часником Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Оладки з кабачків на сковороді