Пікантні і ніжні оладки з кабачків і плавленого сиру з часником можна подавати як холодну закуску, окрему страву або гарнір до м’яса. Універсальне і дуже просте блюдо, а головне готується з доступних продуктів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сир плавлений – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.
- Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування оладок з кабачків з плавленим сиром? Кабачок помийте, очистіть від шкірки і натріть на середній терці. Відіжміть його від вологи, додайте яйце, сіль, перець, борошно і розпушувач, замісіть тісто.
Часник почистіть від лушпиння, подрібніть його.
Додайте в тісто часник і сир, ще раз перемішайте.
Плавлений сирок натерти на тертці.
Розігрійте сковороду, влийте на неї невелику кількість соняшникової олії.
Столовою ложкою викладайте на сковороду кабачкове тісто і смажте оладки з двох сторін на середньому вогні.
До готових оладок підійде будь-який соус на основі сметани або майонезу, а також овочі та м’ясні продукти.
Приємного апетиту!
Кабачки з сиром Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкові оладки з сиром Кабачкові оладки з сиром і часником Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Оладки з кабачків на сковороді