Ситні оладки з начинкою підходять для всієї родини. Їх можна смажити на сніданок або подавати в якості швидкого перекусу. Пишне тісто з ковбасою і сиром всередині підкорить ваших домашніх.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Молоко коров’яче – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати оладки з ковбасою і сиром на молоці. Спочатку підготуємо начинку. Твердий сир пропускаємо через крупну тертку. Ковбасу можна просто нарізати дрібними кубиками.

Далі збиваємо яйце з сіллю і цукром.

Вливаємо тепле молоко і просіваємо борошно з содою.

Замішуємо тісто як для звичайних оладок.

Викладаємо продукти для начинки в рідкувате тісто, перемішуємо і приступаємо до обжарке.

Готуємо оладки на розпеченій сковороді, додавши трохи олії.

На кожну сторону піде по парі хвилин. Стежте, щоб не пригоріло.

Оладки викладаємо на тарілку. Страву можна відразу ж подавати до столу. Приємного апетиту!

Оладки без дріжджів з содою Оладки без дріжджів і розпушувача Оладки з сиром Оладки з сиром і ковбасою Оладки з содою і яйцями Оладки-піца Пишні оладки на молоці