Ситні оладки з начинкою підходять для всієї родини. Їх можна смажити на сніданок або подавати в якості швидкого перекусу. Пишне тісто з ковбасою і сиром всередині підкорить ваших домашніх.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати оладки з ковбасою і сиром на молоці. Спочатку підготуємо начинку. Твердий сир пропускаємо через крупну тертку. Ковбасу можна просто нарізати дрібними кубиками.
Далі збиваємо яйце з сіллю і цукром.
Вливаємо тепле молоко і просіваємо борошно з содою.
Замішуємо тісто як для звичайних оладок.
Викладаємо продукти для начинки в рідкувате тісто, перемішуємо і приступаємо до обжарке.
Готуємо оладки на розпеченій сковороді, додавши трохи олії.
На кожну сторону піде по парі хвилин. Стежте, щоб не пригоріло.
Оладки викладаємо на тарілку. Страву можна відразу ж подавати до столу. Приємного апетиту!
Оладки без дріжджів з содою Оладки без дріжджів і розпушувача Оладки з сиром Оладки з сиром і ковбасою Оладки з содою і яйцями Оладки-піца Пишні оладки на молоці